Specialist in metaalbewerking op maat

VDL HMI (Helmondse Metaal Industrie) is een toeleverbedrijf gespecialiseerd in diverse op maat gemaakte metaalbewerkingen. Wij zijn actief als toeleverancier voor licht constructiewerk in zowel plaatwerk alsook in buis- en kokerprofiel. 

Lasersnijden

Een van onze kernactiviteiten is lasersnijden. Hierbij gebruiken wij de modernste technieken op het gebied van lasersnijden.

Plaatlasersnijden Buislasersnijden  Metaal lasersnijden  Aluminium lasersnijden  RVS Lasersnijden  Lasersnijden kosten

Kanten

Kanten is een metaalbewerkingstechniek die gebruikt wordt bij plaatwerken. Naast onze conventionele kantbanken hebben wij ook een zetcentrum.

Kanten

Bewerkingscentrum

We hebben de laatste jaren veel ervaring op gedaan in de automotive en voldoen met onze CNC freesmachines aan de hoogste eisen voor de automotive.

CNC Freesmachine

Lassen

Bij ons kunt u terecht voor mig lassen, mag lassen, tig lassen en robotlassen
Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van laswerk door onze vakmensen of lasrobots.

Robotlassen MIG / MAG lassen Lasmallen TIG lassen

Machinepark

VDL HMI heeft een uitgebreid machinepark met lasersnijders, buizenlasers, zetbanken en andere metaalbewerkig machines. Hiermee bedienen wij onze klanten op maat.

Machinepark

Pons nibbelen

Een van onze kernactiviteiten is lasersnijden, hierop aanvullen kunnen wij het product ook pons/nibbelen. Plaatbewerking door middel van lasersnijden leveren prachtige producten op, en lasersnijden in combinatie met het ponsen/nibbelen geeft nog meer efficiëntie en vrijheid in vormen.

Pons nibbelen

Bewerkingscentrum.png

Ik vind het leuk om met mijn handen te werken

Werken in ploegen past perfect bij mij

WVB.png

Je bent bezig met een groot scala aan complexe producten