Metaal Lasersnijden


Wij zijn specialist op het gebied van metaal lasersnijden. Wij zijn toeleverancier van plaatwerk alsook in buis- en kokerprofielen en zijn toonaangevend in metaalbewerking!

Kwaliteit in metaal lasersnijden

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig lasersnijwerk en hebben ons sinds 1990 ontwikkeld tot expert op het gebied van onder andere lasersnijden en buislasersnijden. Naast het metaal lasersnijden beheersen wij ook alle andere vakgebieden binnen de metaalbewerking. Zie ons machinepark aan mogelijkheden en geavanceerde lasersnijmachines.

Snelle productie bij lasersnijden

Wij leveren lasersnijwerk van hoge kwaliteit en hebben een snelle productie. Als specialist in metaal lasersnijden bedienen en begeleiden wij onze klanten bij hun projecten. Ons uitgebreide machinepark bestaat onder anderen uit geavanceerde lasersnijmachines. Wij leveren halffabricaten en subonderdelen van complexe samenstellingen.

Andere materialen lasersnijden

Naast metaal lasersnijden zijn wij ook in staat hoog reflectief materiaal te snijden. Wij hebben ervaring met het lasersnijden van koper, messing en aluminium. Ook rvs lasersnijden hoort tot onze specialisaties.

Kosten lasersnijden

Bij ons kunt u terecht voor metaal lasersnijden, maar ook voor constructiewerk, machinebouw en plaatwerk. Voor meer informatie over de kosten van metaal lasersnijden of andere bewerkingen van lasersnijden neem dan contact met ons op. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bewerkingscentrum.png

Ik vind het leuk om met mijn handen te werken

Werken in ploegen past perfect bij mij

WVB.png

Je bent bezig met een groot scala aan complexe producten