Markten

Voor VDL HMI (Helmondse Metaal Industrie) is flexibiliteit altijd een sleutelbegrip geweest. Wanneer omstandigheden dat vereisen zijn wij in staat om de planning zo aan te passen dat ook uw probleem tijdig opgelost is, oprecht betrokken en gezond eigen belang. Overtuigd flexibel dat moet wel als je subonderdelen, halffabricaten en complexe samenstelling in kleine (5) en grote (100.000) series produceert. Krachtig gepositioneerd in diverse markten, dit door sterke prijsstellingen en adequate kwaliteit.

Ondergrondse containers

VDL HMI ontwerpt en produceert al decennia onder- en bovengrondse afvalsystemen voor de Europese markt. Ponsnibbelen, lasersnijden, lassen en assemblage gebeurt in eigen huis, dus specifieke wensen worden probleemloos uitgevoerd.

Automobielindustrie

VDL HMI levert sinds haar bestaan aan de automobiel industrie, strenge kwaliteitseisen als PPAP, VDA6 , ISO en andere normen waaraan voldaan moet worden, zijn hierdoor vertrouwde begrippen binnen de organisatie. Grotere series van 100.000 zijn geen probleem we garanderen dat ieder product uit de serie hetzelfde is.

Landbouwmechanisatie

VDL HMI levert al vele jaren aan de landbouw mechanisatie industrie. Hier werken wij voor de aller grootste merken. Zoals in de automotive zijn de eisen hier ook heel erg hoog. Zo voldoen wij hier ook aan PPAP, EN1090 en EN14001.

Bouwindustrie

VDL HMI levert vanaf haar bestaan een diversiteit aan producten voor de bouw. Veel van deze producten lassen wij vanuit kostenoverweging, kwaliteit en veiligheid met een robot. Hierdoor is het voor ons ook mogelijk om te voldoen aan de wisselende vraag van onze klanten. Voor deze klanten verzorgen wij ook de oppervlakte behandeling en logistiek.

Milieutechniek

Naast ondergrondse afvalcontainers levert HMI ook nog diverse producten voor de milieu-industrie, hierbij moet u denken aan prullenbakken, depotcontainers etc. Deze producten worden geheel binnenshuis gemaakt en op verzoek van onze klanten kunnen we deze producten ook als maatwerk aanbieden.

Revalidatietechniek

VDL HMI produceert met vaste partners producten voor de revalidatie industrie. Deze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Hiermee helpen wij onze klant en de patiënten dat zij altijd beschikking hebben tot kwalitatief goede en veilige producten.

Meubelindustrie

Al geruime tijd werkt VDL HMI samen met diverse klanten in de meubel industrie. Met deze klanten hebben we al diverse grootschalige projecten uitgevoerd voor onder andere kantoren en overheidsinstellingen. Daarnaast maken wij ook straatmeubilair. In de bovenstaande gevallen hebben we het meubilair als complete lijn uitgewerkt en geproduceerd.