Handlassen

Handlassen, een essentiële en ambachtelijke techniek in de wereld van metaalbewerking, vereist vaardigheid, precisie en expertise. Bij VDL HMI bent u bij het juiste adres waar een team vakmensen klaar staan om uw product of idee te realiseren.

Ingerichte lascellen

Door onze ingerichte lascellen zijn wij ingericht om complexe samenstellingen te produceren voor verschillende sectoren, zoals milieutechniek, automotive, constructie, machinebouw en transportmiddelen. Door de flexibiliteit van handmatig lassen kunnen onze lassers zich aanpassen aan verschillende materialen, diktes en posities waardoor ze complexe lasnaden kunnen creëren.

Ondanks de opkomst van geautomatiseerde lasprocessen blijft handlassen een onschatbare vaardigheid binnen de industrie. Het vermogen om met de hand een perfecte las te creëren, getuigt van vakmanschap en ervaring en blijft een cruciaal onderdeel voor onze klanten.

 

EN-1090 Lascertificering

In 2015 hebben wij onze EN-1090 lascertificering behaald. Dit certificaat vervaardigt VDL HMI om staal- of aluminiumconstructies of onderdelen hiervoor te produceren. 

 

Wil jij meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? 

Liever bellen? +31 (0)492 540 800