WIJ ZIJN VDL HMI 

DE specialist in metaalbewerking 

WIJ STAAN VOOR KRACHT DOOR SAMENWERKING

 

 

Wij investeren continue in de technologie, machines en mensen voor nu & in de toekomst.

 

WIJ hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten.

Door onze open visie en pioniersgeest zijn we altijd bereid in samenwerking met de klant een 'lijn' in te richten met de benodigde disciplines.

 

VDL HMI is maatschappelijk nauw betrokken en brengt dit onder andere tot uiting in haar milieubeleid.

Over ons

Wij zijn een toeleverbedrijf gespecialiseerd in metaalbewerkingen.  De specialist in plaatwerk alsook in buis- en kokerprofielen.

Lees meer

Processen

Met ons machinepark bieden wij eeen complete range productietechnieken aan. 

Lees meer

Diensten

Door middel van maakbaarheidsstudies en onderzoeken komen wij samen tot een oplossing en werken wij aan een lange termijn relatie.

Lees meer

Markten

Breed inzetbaar op meerdere product-markt combinaties. Actief in verschillende markten

Bekijk onze markten

Duurzaamheid

VDL HMI heeft zich gecertificeerd voor het milieumanagementsysteem conform ISO 14001 en maakt vanaf 2022 jaarlijks een emissie-inventarisatie conform ISO 14064-1.

Lees meer

CW-FocusGraph-2.png

Over
VDL HMI

VDL HMI is een toeleveranciersbedrijf gespecialiseerd in metaalbewerkingen zoals buislasersnijden, plaatlasersnijden, kanten, zagen, robot- & handlassen. Wij zijn specialist in buis- en kokerprofielen alsook in plaatwerk.  Intensieve samenwerking met onze relaties is leidend tot succes van begin tot einde. We beschikken over een geavanceerd machinepark, en nog belangrijker over een team hoog gemotiveerde vakmensen. We bewerken staal, RVS en aluminium. 

We zijn onder andere gespecialiseerd in het produceren van ondergrondse containers voor de milieutechniek.  

Meer over ons

Productieoppervlakte
m2
Ervaring
Meer dan Jaar
Medewerkers

 VDL HMI

Onze processen 

Met ons machinepark bieden wij onze relaties een complete range productietechnieken en investeren wij continue in de technologie, machines en mensen voor nu & in de toekomst.

Plaat lasersnijden   Buislasersnijden    Kanten     CNC Frezen   Handlassen    Robotlassen     Assemblage     Nabehandeling    

 

ONZE Markten

We zijn breed inzetbaar op meerdere product-markt combinaties. Door onze open visie en pioniersgeest zijn we altijd bereid in samenwerking met de klant een 'lijn' in te richten met de benodigde disciplines. Investeren in mensen en machines met een gezonde business case ter onderbouwing is ten alle tijde  mogelijk.

Enkele markten waarin we actief zijn:

Uw markt/industrie niet in bovenstaand overzicht? Geen zorgen, u kunt ons altijd contacteren voor een vrijblijvend gesprek. 

 

 

  Contact

Onderdeel van 
VDL GROEP

 

Niet gevonden wat je zocht?

Gebruik dan onze zoekmachine: