BuislASERSNIJDEN

Buislasersnijden is een eenvoudige manier om metalen profielen op maat te snijden, zonder zelf te boren of te zagen. Door het gebruik van CNC buislasersnijmachines wordt het proces volledig geautomatiseerd, wat zorgt voor hoge nauwkeurigheid. De buislasermachines van VDL HMI snijden staal, RVS en Aluminium, afgestemd naar jouw ontwerp. 

3D Lasersnijden van buizen en kokers

Met de Adige LT-8 3D lasersnijmachine kunnen wij topkwaliteit leveren op het gebied van lasersnijden van buizen en kokers. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van buislaseren en kunnen u op elk gebied van (3D) lasersnijden van dienst zijn. De productiviteit waarmee onze buislaser produceert zijn de maatstaf voor hedendaagse buislasersnijtechniek.

2.5D Lasersnijden

Met de Adige Fiber 2.5D lasersnijmachine kunnen wij een goede kwaliteit leveren met een zeer lage kostprijs op het gebied van lasersnijden van buizen en kokers. De productiviteit waarmee onze Fiber buislaser produceert ligt op het allerhoogste niveau, zeker als we over de wat kleiner afmetingen kokers en buizen spreken. Wat Adige fiber nog unieker maakt, is dat deze fiber bron geen enkele moeite heeft met het snijden van aluminium en andere hoog reflecterende materialen. 

Wil jij meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? 

Liever bellen? +31 (0)492 540 800