Buislaser: 3D Lasersnijden van buizen en kokers

VDL HMI

Met de Adige LT-8 3D buizenlaser lasersnijmachine kunnen wij topkwaliteit leveren op het gebied van lasersnijden van buizen en kokers. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van buislaseren en kunnen u op elk gebied van (3D) lasersnijden van dienst zijn. De productiviteit waarmee onze buislaser produceert zijn de maatstaf voor hedendaagse buislasersnijtechniek.

De voordelen van buislasersnijden

De voordelen van buislasersnijden zijn ten opzichte van de conventionele bewerkingen groot. Door gebruik te maken van lasersnijden kan er op kosten bespaard worden op het snijden van buizen.

Buislaser: 2.5D Lasersnijden van buizen en kokers

Met de Adige Fiber 2.5D buizenlaser lasersnijmachine kunnen wij een goede kwaliteit leveren met een zeer lage kostprijs op het gebied van lasersnijden van buizen en kokers. Wij hebben jarenlange ervaringen op het gebied van buislaseren en kunnen u op elke gebied van lasersnijden en 2.5D lasersnijden van dienst zijn. De productiviteit waarmee onze Fiber buislaser produceert ligt op het allerhoogste niveau, zeker als we over de wat kleiner afmetingen kokers en buizen spreken. Wat Adige fiber nog unieker maakt, is dat deze fiber bron geen enkele moeite heeft met het snijden van aluminium en andere hoog reflecterende materialen, dit omdat de laserbeam via een fiber kabel loopt en niet via een conventionele spiegel, en dus geen negatieve effecten heeft op de machine. De voordelen van buislasersnijden zijn ten opzichte van de conventionele bewerkingen erg groot.

 U kunt bij VDL HMI terecht voor het lasersnijden van allerlei metaalsoorten

Het buislasersnijden van kokers bij VDL HMI