Bezoek HMI tijdens de DTW
Bezoek HMI tijdens de DTW

Bezoek HMI tijdens de DTW

9 mei 2014

Helmondse Metaal Industrie laat zich zien tijdens de Dutch Technology Week (18 t/m 24 mei)! Op woensdag 21 mei is HMI te zien tijdens Night of the Nerds en op zaterdag 24 mei tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op de hotspot Mechatronica bij AAE in Helmond.

Tijdens Night of the Nerds worden jongeren van 14 t/m 20 jaar ondergedompeld in de allernieuwste technologieën, digitale ontwikkelingen en creatieve toepassingen. Fun wordt gecombineerd met futureproof technologie! Helmondse Metaal Industrie doet ook mee en laat zien welke technieken er zijn op het gebied van buizen lasersnijden.

Challenge!
Je wordt door Helmondse Metaal Industrie uitgedaagd om van zes identieke kokertjes een kleine voetbal in elkaar te zetten. Wedden dat dat best een complexe puzzel is? Als je dat voor elkaar krijgt, dan gaat vervolgens de lasrobot aan het werk. Je legt jouw bal in de lasmal en de robot last de losse onderdelen aan elkaar vast tot een stevig geheel en legt deze daarna op een soort glijbaan. Jouw bal komt je tegemoet rollen!

Night of the Nerds wordt dé hightech hotspot met een doorlopend programma met shows, experiences, clinics en techtalks. Voor meer informatie: www.nightofthenerds.com

Gratis inschrijven voor Night of the Nerds?
Klik op: www.nightofthenerds.com/formulier-relaties-nn2014/
Gebruik de volgende code voor gratis entree: VDL14NN.

Terug